شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

اسپانیا: وضعیت در بیمارستان الشفا غزه غیرانسانی است

ایون بلارا وزیر حقوق اجتماعی اسپانیا دوشنبه شب گفت که وضعیت بیمارستان الشفا غزه عمیقاً غیرانسانی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر حقوق اجتماعی اسپانیا در واکنش به تصاویری که تلاش کارکنان بیمارستان الشفا غزه برای زنده نگه داشتن نوازادان نارس را با وجود کمبود تجهیزات مورد نیاز و کارآمد به دلیل حمله رژیم صهیونیستی و قطع برق به تصویر می‌کشد، در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) وضعیت به وجود آمده در بیمارستان الشفا را عمیقاً غیرانسانی خواند و افزود: این وضعیت غیرانسانی الان باید خاتمه یابد!

بلارا همچنین روز دوشنبه نشستی را برای مدافعان حقوق بشر بین‌المللی به میزبانی مرکز دفاع از حقوق بشر (IRIDIA) مستقر در بارسلون برای بحث در مورد درگیری در فلسطین افتتاح کرد.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، اگرچه بلارا سیاست خارجی اسپانیا را تعیین نمی‌کند، اما رهبران اسپانیا و اروپا را تحت فشار قرار داده است تا روابط دیپلماتیک خود را در پاسخ به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه با این رژیم قطع کنند.

از سوی دیگر خوزه مانوئل آلبارس وزیر خارجه اسپانیا در بروکسل گفت که او همتایان اروپایی خود را تحت فشار قرار خواهد داد تا برای صلح و حمایت کامل از غیرنظامیان فلسطینی و احترام به قوانین بین‌المللی بشردوستانه بحث و رایزنی کنند.

آلبارس پیش از برگزاری نشست غیررسمی وزرای خارجه اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران، افزود: برای درخواست آتش بس بشردوستانه، افزایش کمک به غزه و تلاش در جهت سازماندهی نشست صلح تلاش خواهم کرد.

آلبارس با اشاره به اینکه اسپانیا کمک‌های خود به فلسطین را سه برابر کرده است، اما تاکید کرد: این کمک‌ها باید بتواند به جمعیت غیرنظامی غزه برسد. / آناتولی

ارسال نظر